Eén reactie

 1. L.S.,

  Ik ben geïnteresseerd in het wonen in een tiny house in de omgeving Bloemendaal/Heemstede. Momenteel woon ik een koophuis in Haarlem, dat ik eind 2017 heb gekocht. Daarvoor heb ik me geruime tijd georiënteerd op het wonen in een tiny house, maar o.a. wegens de moeilijkheid van het vinden van een (vaste) locatie heb ik er uiteindelijk vanaf gezien en een ‘gewoon’ huis gekocht. Inmiddels is het echter toch weer gaan kriebelen en ben ik me weer aan het oriënteren op een mogelijke move naar een tiny house. Hierbij kwam ik jullie initiatief tegen.

  Ik wil graag in een tiny house wonen omdat ik mijn footprint wil verkleinen en graag nog bewuster wil zijn van mijn verbruik. Het liefst zou ik dit doen met een groep mensen met vergelijkbare ideeën. Ik zou graag in de omgeving van Haarlem willen blijven omdat ik daar werk en mijn vrienden er wonen. Wonen in een Tiny House in Heemstede of Bloemendaal zou natuurlijk fantastisch zijn. Ik ben ook bezig met het Tiny Tim project van de gemeente Haarlem, maar dat is niet helemaal wat ik zoek. Ik wil wel graag een volledig autarkisch huisje zoals de Tiny Tim, maar wil dit eigenlijk (zoveel mogelijk) zelf ontwerpen en ik wil het liever samen met een groep gelijkgestemden doen en een soort community vormen.

  Naast dat ik graag zelf in een Tiny House wil wonen zou ik me ook graag inzetten voor tiny wonen in bredere zin. Om die reden heb ik ook mogelijk interesse in het toetreden tot de initiatiefgroep als deelnemer/bestuurslid.

  Graag hoor ik wat de huidige stand van zaken is, of jullie nog mensen zoeken en zo ja, voor welke rol(len). Ik heb me ook net aangemeld voor de facebookgroep.

  Met vriendelijke groet,
  Jacqueline Kummer
  06-42129014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *