Team

Het tiny initiatief om een plek te vormen voor alle informatie over Tiny Houses in Heemstede – Bloemendaal is via Facebook snel groot aan het worden met meer dan 200 volgers. Door de tijd heeft er zich een initiatiefgroep gevormd om doelstelling te realiseren.

Met dit team komen we wekelijks samen, vergaren en verspreidden we kennis, inspiratie, informatie en organiseren we bijeenkomsten rondom Tiny Houses in gemeenten Heemstede en Bloemendaal. Naar het zich laat aanzien zal met deze initiatiefgroep de coöperatieve vereniging of CPO (Collectief Particulier Opdrachtgever) binnenkort worden opgericht in een Stichting. De initiatiefgroep wordt het bestuur en is de rechtsvorm een formele gesprekspartner, opdrachtgever, huurder, koper of pachter tot eigenaar vastgoed &/of grond.

De (a.s.) bestuursleden streven ernaar om persoonlijk en gezamenlijk het hoofddoel te realiseren: Wonen in Tiny Houses. Klik op de namen voor nadere kennismaking!

Joost Lurvink

Susan Veenstra-Barker

Mireille Smit

Nygel Versteege

Stephanie Haveman 

Alexander PAUL

Heb je interesse om je aan te sluiten bij de initiatiefgroep en regelmatig samenkomen om bijdrages te leveren aan het initiatief? Meld je dan bij ons aan. En/of volg onze groep ook via Facebook.